Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας σε δασική έκταση στο Κρανίδι Αργολίδας και μάλιστα χρειάστηκε να εκκενωθεί μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή, καθώς η  πυρκαγιά εντοπίστηκε στην πρώτη είσοδο του τουριστικού συγκροτήματος. Παράλληλα, σύμφωνα με τον δήμαρχο Ερμιονίδος Γιάννη Γεωργόπουλο, έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές τουλάχιστον πέντε τουριστικές κατοικίες. 

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στην Αμφισσα: Εντολή εκκένωσης της βόρειας Ιτέας - Συνεχείς ρίψεις νερού σε όλα τα μέτωπα

Οπως ανέφερε το argolikeseidhseis από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές φθορές σε μπανγκαλόους, η επιχείρηση εκκένωσης όμως διεξήχθη αποτελεσματικά, με τον κόσμο να απομακρύνεται και να μην σημειώνονται τραυματισμοί.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της πυροσβεστικής: «Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα, σε δασική έκταση στην περιοχή Κορακιά Κρανιδίου Αργολίδας είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 63 πυροσβέστες, με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα, 1 Α/Φ και 2 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA