Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ληστεία που έμοιαζε με... περίπατο στο πάρκο, σύμφωνα με τις Αρχές, πραγματοποίησαν τρεις άνδρες τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, σε μπαρ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κι αποτελεί στέκι πολλών Θεσσαλονικέων. Με ολόσωμες φόρμες και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, οι τρεις δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο μπαρ και το «άδειασαν» την ώρα που συνεργός τους, τούς περίμενε έξω από το μαγαζί σε ένα άλλο ΙΧ εκτελώντας χρέη τσιλιαδόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ρολόι έδειχνε 5:13, όταν οι τρεις δράστες μπήκαν ανενόχλητοι από την κεντρική είσοδο του μαγαζιού, την οποία διέρρηξαν σαν να έμπαιναν στο σπίτι τους. Με συνοπτικές διαδικασίες και με χρήση βαριοπούλας κατάφεραν και ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο που ήταν εντοιχισμένο και πριν φύγουν άδειασαν και το ταμείο. Η λεία τους αγγίζει τις 15.000 ευρώ και οι Αρχές προσπαθούν να τους ταυτοποιήσουν από τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA