Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο σκληρός Αλβανός ποινικός Αρμάντο Β. που σκοτώθηκε στους Αγίους Αναργύρους ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, οι οποίοι τον καταδίωξαν αφού πρώτα είχε σκοτώσει δύο πρώην «συντρόφους» του στο εμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία, ήταν από τους πιο σκληρούς ποινικούς που είχαν να αντιμετωπίσουν οι Αρχές. Ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το ποιοι είναι αυτοί που έχουν μπει στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ μετά το μακελειό στα Κάτω Πατήσια με τρεις νεκρούς.

Ερωτώμενος γιατί ο δράστης που ήταν σεσημασμένος και είχε συλληφθεί 7-8 φορές, κυκλοφορούσε ελεύθερος και μάλιστα με όπλα, απάντησε: «Η Αστυνομία δεν φυλακίζει ανθρώπους, αλλά τους συλλαμβάνει. Από ‘κει και πέρα οι έντιμοι δικαστές βάζουν τις ποινές που προβλέπονται, οι οποίες δεν είναι τέτοιες ώστε να τους κρατήσουν λίγο παραπάνω απ’ όσο θα χρειάζονταν».

Επισήμανε πως αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκονται έξω και να συνεχίζουν το «έργο τους» και παράλληλα να δελεάζουν κι άλλους κακοποιούς. Αναφορικά με το «περίγραμμα» των δραστών, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως όλοι τους ήταν μέλη της αλβανικής μαφίας, η οποία λυμαίνεται όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες με το εμπόριο και τη διακίνηση ναρκωτικών και στην πορνεία.

«Αυτοί οι άνθρωποι αν και βρίσκονται στην ίδια ομάδα πολλές φορές τα “σπάνε”, με αποτέλεσμα να κάνουν τραγικά λάθη και για τους ίδιους» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον Μπαλάσκα «Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξουδετερώσει έναν μεγάλο κακοποιό, έναν από τους πιο σκληρούς, κάτι που απεδείχθη από την ευκολία με την οποία έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τους δύο 28χρονους αστυνομικούς. Αν και είμαστε η χώρα με τον μικρότερο αριθμό παράνομων όπλων, ξέρουμε πως αυτά υπάρχουν και δεν θα λείψουν ποτέ» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA