Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορητηρίου συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό κατ' εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού. Στο βήμα του μάρτυρα αναμένεται να ανεβεί για να καταθέσει η μητέρα της πρώτης γυναίκας που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό, στο καμαρίνι του θεάτρου «Ηβη» το 2008.

Διαβάστε ακόμη: Δίκη ψευτογιατρού: Απολογείται για 12 θανάτους και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας

Η μάρτυρας μάλιστα είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε δυο θεατρικές παραστάσεις από το 2004 έως το 2010 και είχε καταθέσει στην ανακρίτρια πως και εκείνη, όπως και η κόρη της, είχε γίνει αποδέκτης άσεμνων συμπεριφορών από τον κατηγορούμενο ηθοποιό.

Ελεύθερος υπό όρους ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο ηθοποιός πλέον με απόφαση του δικαστηρίου είναι ελεύθερος υπό όρους και αναμένει να λάβει εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, με ελαφρύ εγκεφαλικό.

Η προσωρινή κράτηση που είχε επιβληθεί στον ηθοποιό αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, πριν από έναν χρόνο, αντικαθίσταται με τους εξής όρους: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και επιβολή εγγυοδοσίας 20.000 ευρώ. Η εγγύηση θα πρέπει να καταβληθεί εντός προθεσμίας δέκα ημερών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA