ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/07/2022 08:53

Μωβ μέδουσες: Διπλή επίθεση σε γυναίκα που έκανε μπάνιο στα Χανιά - Τα συμπτώματα

Οι μωβ μέδουσες την τσίμπησαν την περασμένη Κυριακή στην παραλία της Χρυσής Ακτής στα Χανιά. Όπως περιγράφει, είχε επισκεφθεί την παραλία με τον σύντροφό της και ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, ένιωσε ένα πόνο στο χέρι της - Τα συμπτώματα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Μωβ μέδουσες: Διπλή επίθεση σε γυναίκα που έκανε μπάνιο στα Χανιά - Τα συμπτώματα
Πηγή: Shutterstock
Ανάγνωση:

Οι μωβ μέδουσες βρίσκονται και στα Χανιά. Μια γυναίκα που έκανε μπάνιο στη θάλασσα, αισθάνθηκε ξαφνικά έναν πόνο στο χέρι, αλλά αρχικά πίστεψε πως την τσίμπησε κάποιο ψάρι. Βγήκε από τη θάλασσα και όταν μπήκε ξανά, δέχτηκε δεύτερη επίθεση από μωβ μέδουσες. Η κοπέλα πήγε σε φαρμακείο και εκεί επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της. Πλέον προσπαθεί να αφήσει πίσω την περιπέτεια που έζησε και μιλάει γι’ αυτή, με στόχο όπως λέει να κάνει γνωστό το πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός - Εξαδάκτυλος: Πιθανό να επιστρέψουν υποχρεωτικά οι μάσκες

Οι μωβ μέδουσες την τσίμπησαν την περασμένη Κυριακή στην παραλία της Χρυσής Ακτής στα Χανιά. Όπως περιγράφει, είχε επισκεφθεί την παραλία με τον σύντροφό της και ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, ένιωσε ένα πόνο στο χέρι της. «Στη θάλασσα είχε πολύ κύμα και δεν έβλεπες καθαρά τι συμβαίνει κάτω. Έκανα μπάνιο και ένιωσα ένα δυνατό τσίμπημα», αναφέρει στο zarpanews, ενώ όπως σημειώνει, στην αρχή δεν έδωσε σημασία και νόμιζε πως το τσίμπημα προήλθε ενδεχομένως από κάποιο ψάρι.

Στη συνέχεια, η Χανιώτισσα συνέχισε το μπάνιο της στη θάλασσα, όταν ένιωσε και δεύτερο τσίμπημα στο άλλο της χέρι. «Ένιωσα και δεύτερο τσίμπημα, αρκετά δυνατό. Τραβήχτηκα. Στην αρχή δεν είχα σημάδια». Όπως περιγράφει η γυναίκα, όταν άρχισε να βλέπει σημάδια στα χέρια της, έψαξε στο διαδίκτυο να δει τι μπορεί να είναι: «Εψαξα για πλάκα τσιμπήματα από μέδουσα. Ήταν ακριβώς τα ίδια που είχα».

Αμέσως μετά, όπως αναφέρει πήγε σπίτι της, αλλά όταν είδε ότι τα σημάδια να γίνονται εντονότερα, αποφάσισε να επισκεφθεί φαρμακείο για να λάβει φαρμακευτική αγωγή. Στο φαρμακείο, την καθησύχασαν και της χορήγησαν μια κρέμα, ενώ η ίδια περιγράφει και τα συμπτώματα που έχει. Όπως λέει, έχει παρουσιάσει ζαλάδα, ταχυπαλμία και έντονη φαγούρα στο σημείο. Παράλληλα, νιώθει και πόνο στο σημείο που βρίσκονται τα σημάδια, αλλά μόνο κατά την αφή.

Η ίδια, θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της, για να το γνωρίζουν οι Χανιώτες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μάλιστα έστειλε στο zarpanews.gr και τις παρακάτω φωτογραφίες που τράβηξε λίγες ώρες από τη στιγμή που οι μωβ μέδουσες την τσίμπησαν στα Χανιά.

Τις τελευταίες ημέρες, οι μωβ μέδουσες έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε παραλίες των Χανίων, λόγω των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, οι οποίοι τις μετέφεραν νοτιότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΕΔΟΥΣΕΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΑΝΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ