Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια 28χρονη γυναίκα βρισκόταν αναίσθητη για τουλάχιστον 5 ώρες σε στάση λεωφορείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τόσο οι περαστικοί, όσο και οι επιβάτες κι οδηγοί λεωφορείων που περνούσαν από το σημείο όλες αυτές τις ώρες δεν έδιναν καμία σημασία. Τελικά, ενδιαφέρθηκε ένας νεαρός φοιτητής ιατρικής, ο οποίος πλησίασε την κοπέλα και της πήρε τον σφυγμό, διαπιστώνοντας ότι είχε περισσότερες από 100 σφίξεις. Υστερα από αρκετές ώρες, κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, με την κοπέλα να μην επιθυμεί να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Οι αστυνομικοί πήγαν στη στάση του λεωφορείου στην Εγνατία στην Καμάρα κι ακολούθως την μετέφεραν στο οικείο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για μία ημεδαπή με καταγωγή από την Ξάνθη. Η 28χρονη διαπίστωσε ότι της είχαν ανοίξει το τσαντάκι και της είχαν αφαιρέσει δύο κινητά τηλέφωνα, την ταυτότητά της κι άλλα έγγραφα. Πιθανολογείται ότι η κοπέλα είχε κάνει χρήση ουσιών και γι αυτό βρισκόταν σ' αυτήν την κατάσταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA