ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/07/2022 12:41

Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς βρέθηκαν τα 20.000 ευρώ για την εγγύηση - Ο ρόλος του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρήκε τις 20.000 ευρώ για να αποφυλακιστεί μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης του, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη - Δεν αφέθηκε ελεύθερος λόγω υγείας, είπε ο δικηγόρος του

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς βρέθηκαν τα 20.000 ευρώ για την εγγύηση - Ο ρόλος του Σπύρου Μπιμπίλα
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όταν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η εισαγγελέας του δικαστηρίου εξήγησε ότι δεν θεωρείται πλέον επικίνδυνος για να τελέσει αδικήματα. Μεταξύ των όρων για να αρθεί η προσωρινή κράτησή του ήταν να καταβληθεί και το ποσό των 20.000 ευρώ.

Η εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ποιοι βοήθησαν για να συγκεντρωθεί η εγγύηση των 20.000 ευρώ. «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, παραγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα η αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη. Καταβλήθηκε η εγγυοδοσία των 20.000 ευρώ και θα τηρηθούν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θέλω να γίνει κατανοητό ότι δεν αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης για λόγους υγείας, όπως κάποιοι εσφαλμένα διακινούν. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν είναι ύποπτος φυγής και επειδή δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει άλλα αδικήματα. Οι λόγοι υγείας που υπάρχουν καθόλου δεν ελήφθησαν υπόψιν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο», είπε αρχικά ο δικηγόρος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Στη συνέχεια ο κ. Δημητρακόπουλος εξήγησε πώς με τον τρόπο του βοήθησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας για να συγκεντρωθεί όλο το ποσό.

Video Loading...

«Τα 20.000 ευρώ της εγγύησης συγκεντρώθηκαν από τους συγγενείς του ηθοποιού, όπως σημείωσε ο κ. Δημητρακόπουλος, ενώ ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας συνέβαλε με τον τρόπο του. «Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια που επικοινώνησε με την Ελπίδα Νίνου και της είπε για ένα ποσό της τάξεως των 2.000 ευρώ, το οποίο προέρχεται από πνευματικά δικαιώματα. Και αυτό το ποσό, πράγματι εισπράχθηκε και συνέβαλε κι αυτό στο να συγκεντρωθούν οι 20.000 ευρώ που είναι το ποσό της εγγυοδοσίας».

Σε άλλο σημείο ο δικηγόρος σημείωσε πως η Ελπίδα Νίνου είναι σε απόλυτη ευτυχία, αλλά συνάμα πολύ συνειδητοποιημένη. Στο Πρωινό μίλησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι λάθος η έκφραση. Δεν βοήθησα για να βρεθούν χρήματα. Τα χρήματα αυτά υπήρχαν και ο δικαιούχος θα έπρεπε να τα πάρει».

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ