ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/07/2022 13:35

Πανελλήνιες 2022: Πάνω από 1 στους 10 μαθητές έγραψαν κάτω από τη βάση στα ειδικά μαθήματα

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών και των μουσικών μαθημάτων - Οι υποψήφιοι έλαβαν τη βαθμολογία τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το είχαν ήδη αιτηθεί στο gov.gr

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πανελλήνιες 2022: Πάνω από 1 στους 10 μαθητές έγραψαν κάτω από τη βάση στα ειδικά μαθήματα
Πηγή: eurokinissi, shutterstock
Ανάγνωση:

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο παιδείας οι βαθμολογίες των ειδικών και των μουσικών μαθημάτων, καθώς και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ, των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Οι μαθητές μπορούν να βλέπουν τους βαθμούς τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr με τη χρήση των κωδικών τους.

Διαβάστε ακόμη: Πανελλήνιες εξετάσεις: Πτώση αναμένεται στις βάσεις - Η εκτίμηση ειδικού

Επιπλέον, οι υποψήφιοι έλαβαν τη βαθμολογία τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το είχαν ήδη αιτηθεί στο gov.gr. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), Φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα στατιστικά των βαθμολογιών τόσο για τους υποψηφίους των ΓΕΛ όσο και των ΕΠΑΛ. Συνολικά το 12% ήτοι 1 στους 10 μαθητές έγραψαν κάτω από τη βάση στα ειδικά μαθήματα με τα μεγαλύτερα ποσοστά να είναι στη Μουσική αντίληψη και γνώση όπου πάνω από τους μισούς -οι 300 στους 567- έγραψαν κάτω από 10!

Αναλυτικά οι βαθμολογίες των γραπτών

Για τα στατιστικά βαθμολογικών επιδόσεων πατήστε ΕΔΩ για ΓΕΛ, ΕΔΩ για ΕΠΑΛ, ΕΔΩ για τα συνολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ