Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο παιδείας οι βαθμολογίες των ειδικών και των μουσικών μαθημάτων, καθώς και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ, των υποψηφίων  των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Οι μαθητές μπορούν να βλέπουν τους βαθμούς τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr με τη χρήση των κωδικών τους.

Διαβάστε ακόμη: Πανελλήνιες εξετάσεις: Πτώση αναμένεται στις βάσεις - Η εκτίμηση ειδικού

Επιπλέον, οι υποψήφιοι έλαβαν τη βαθμολογία τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το είχαν ήδη αιτηθεί στο gov.gr. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), Φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα στατιστικά των βαθμολογιών τόσο για τους υποψηφίους των ΓΕΛ όσο και των ΕΠΑΛ. Συνολικά το 12% ήτοι 1 στους 10 μαθητές έγραψαν κάτω από τη βάση στα ειδικά μαθήματα με τα μεγαλύτερα ποσοστά να είναι στη Μουσική αντίληψη και γνώση όπου πάνω από τους μισούς -οι 300 στους 567- έγραψαν κάτω από 10!

Αναλυτικά οι βαθμολογίες των γραπτών

Για τα στατιστικά βαθμολογικών επιδόσεων πατήστε ΕΔΩ για ΓΕΛ, ΕΔΩ για ΕΠΑΛ, ΕΔΩ για τα συνολικά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA