Μενού
  • Α-
  • Α+

Εφιαλτικές στιγμές, βίωνε για έξι ολόκληρα χρόνια ένα ανήλικο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη, 14 ετών σήμερα, που κατήγγειλε πως κακοποιούταν σεξουαλικά από τον 35χρονο σύντροφο της 30χρονης μητέρας της. Το κορίτσι προχώρησε σε καταγγελία με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν το μεσημέρι της Τρίτης (5/7), δυνάμει σχετικού εντάλματος, τον Γεωργιανό, φερόμενο ως δράστη.

Διαβάστε ακόμη: Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Τον άκουσα να φωνάζει» λέει γειτόνισσα

Ο συλληφθείς φέρεται να κακοποιούσε το κορίτσι από την ηλικία των 8 ετών και επί μια εξαετία, εκμεταλλευόμενος κάθε φορά την απουσία της μητέρας του στη δουλειά. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 35χρονος, σύντροφος της 30χρονης αλλοδαπής μητέρας της ανήλικης, από εξαετίας μέχρι προ εξαμήνου περίπου, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας λόγω εργασίας, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία αφορά στα αδικήματα «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιων τους» και «Κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA