Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξης για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Ηδη εκτίει την ποινή του στις φυλακές αλλά έχει επιλέξει να κάνει μεροκάματα και δεν αποκλείεται να αποφυλακιστεί νωρίτερα. 

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Επεισοδιακή προσαγωγή του μητροκτόνου στον εισαγγελέα Ηρακλείου

Τις προηγούμενες ημέρες, ο πιλότος, ζήτησε μέσω του συνηγόρου του, κ. Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, να κατατεθεί αίτημα για να ξεκινήσει τα μεροκάματα, όπως έκανε και στον Κορυδαλλό. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Αναγνωστόπουλος καθαρίζει πλέον σκάλες στη β’ πτέρυγα των φυλακών Μαλανδρίνου. Την υπόλοιπη ημέρα προτιμάει να μένει στο κελί του και να διαβάζει βιβλία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θέλει να κάνει μεροκάματα καθώς ο νέος ποινικός κώδικας ορίζει πως ένας ισοβίτης μπορεί να κάνει αίτημα αποφυλάκισης έχοντας εκτίσει τα 2/5 της ποινής του. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει αίτημα αποφυλάκισης σε 8 χρόνια σύμφωνα με τον νόμο. Μείον ένα χρόνο που έχει ήδη εκτίσει, ενδεχομένως να μπορεί να βγει σε σε 7 χρόνια.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA