Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το φρικτό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη με τον 50χρονο μητροκτόνο να δολοφονεί τη μητέρα του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και το πτώμα της άτυχης γυναίκας να εντοπίζεται πέντε ημέρες αργότερα, από τον άλλο της γιο, κορυφώνοντας έτσι την οικογενειακή τραγωδία.

Διαβάστε ακόμη: Μητροκτονίες: Γιοι με ψυχιατρικά προβλήματα σκότωσαν τις μητέρες τους σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης

Ο καθ' ομολογίας δράστης, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα με εισαγγελική εντολή αποφασίστηκε να εγκλειστεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή παραδέχθηκε πως σκότωσε τη μητέρα του, ωστόσο δεν είχε θυμόταν τίποτα από την πράξη του. Ούτε πότε αλλά κυρίως γιατί έκοψε το νήμα της ζωής στη γυναίκα που τον γέννησε.

Το ειδεχθές έγκλημα έγινε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη. Η δολοφονημένη γυναίκα βρέθηκε να φορά τα ρούχα της, με πολλά τραύματα στον λαιμό. Οπως μάλιστα αναφέρει σήμερα και η εφημερίδα Star Press το μένος του ήταν τέτοιο που ουσιαστικά προσπάθησε να αποκεφαλίσει την 79χρονη γυναίκα. Της τραβούσε τα μαλλιά και την μαχαίρωνε στον λαιμό.

Την ίδια στιγμή, στη γειτονιά που έγινε το έγκλημα όλοι μιλούν για μία γυναίκα ήσυχη που την γνώριζαν. Αντίθετα τον 50χρονο γιο τον περιγράφουν ως έναν κλειστό χαρακτήρα χωρίς κοινωνικές επαφές ενώ υπάρχουν αναφορές και σε κάποια ξεσπάσματα που είχε εναντίον της μητέρας του, αλλά μόνο λεκτικά περιστατικά. Την 79χρονη είχαν να την δουν από το πρωί του περασμένου Σαββάτου όταν και είχε επισκεφθεί την τοπική λαϊκή αγορά.

«Επαιρνε κάποια χάπια, η μητέρα τον συντηρούσε» είπε κάτοικος της περιοχής στο Mega. Μάλιστα, οι γείτονες άκουγαν συχνά καβγάδες μεταξύ της γυναίκας και του γιου της. «Την έβριζε τη γυναίκα αλλά αυτή δεν απαντούσε» αποκάλυψε έτερος περίοικος. «Τον έβλεπα στο μπαλκόνι καμιά φορά, ήξερα πως είχε προβλήματα» ανέφερε άλλος κάτοικος της περιοχής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA