Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέλησε να «ζήσει» από απόσταση αναπνοής την απογείωση ενός αεροπλάνου και κινδυνεύει να το πληρώσει με την ίδια της τη ζωή. Η Βρετανίδα τουρίστρια που εκσφενδονίστηκε από τα αέρια που αφήνουν οι τουρμπίνες των αεροσκαφών, νοσηλεύεται στην εντατική του Νοσοκομείο του Βόλου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Διαβάστε ακόμη: Νέο σοβαρός τραυματισμός τουρίστριας που βιντεοσκοπούσε απογείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο Σκιάθου

Ενα βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ιστοσελίδα με νέα του νησιού της Σκιάθου, δείχνει καρέ καρέ τα κρίσιμα δευτερόλεπτα με τον τραυματισμό της 61χρονης. Η ίδια όπως και δεκάδες άλλοι, επέλεξαν να βρεθούν σε ένα σημείο ξεκάθαρα επικίνδυνο καθώς -παρότι εκτός του χώρου του αεροδρομίου- τα αέρια από τις τουρμπίνες φτάνουν ως το σημείο δημιουργώντας καταστάσεις που μπορούν να αποβούν μοιραίες.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, απεικονίζεται η 61χρονη όχι μόνο να μην προσπαθεί να αποφύγει το κύμα αερίων, που δημιουργείται κατά την απογείωση του αεροσκάφους, αλλά να σηκώνει και τα χέρια με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στη θάλασσα και να υποστεί τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ακόμα μια γυναίκα μικρότερης ηλικίας πέφτει στο έδαφος χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA