Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από ένα σοκαριστικό περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας το T-Live. Σε αυτό, φαίνεται ένας 43χρονος να εισβάλει στην εταιρεία παλιού συμμαθητή του και να τον μαχαιρώνει, τον Σεπτέμβριο του 2021. 

Διαβάστε ακόμη: Καλαμάτα: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με 26χρονο διανομέα

Ο δράστης της επίθεσης μπήκε στο γραφείο του συμμαθητή του φορώντας κοστούμι και μάσκα. Στη συνέχεια επιτέθηκε στον συμμαθητή του και τον μαχαίρωσε πολλές φορές. Δράστης και θύμα ήταν συμμαθητές στην πέμπτη και την έκτη δημοτικού. Συναντήθηκαν ξανά, μόνο μία φορά, το 2011, όταν έγινε ένα reunion στο Μαρούσι και έκτοτε δεν είχαν καμία επαφή. Δέκα χρόνια μετά, εισέβαλε στο γραφείο του και του επιτέθηκε.

Το θύμα έμαθε το καλοκαίρι του 2021, πως ο 43χρονος δράστης τον θεωρούσε υπεύθυνο για κάποια συκοφαντικά σχόλια. Τότε πήγε στο σπίτι του θύματος και χτυπούσε επίμονα το κουδούνι και απειλούσε. Τον Σεπτέμβριο του 2021 πήγε στην εταιρεία και μαχαίρωσε τον παλιό συμμαθητή του. Το θύμα σώθηκε από θαύμα αφού μεταφέρθηκε έγκαιρα από υπαλλήλους της εταιρείας στο νοσοκομείο. Απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή, ο δράστης είπε πως ζήλευε τον συμμαθητή του εξαιτίας επικοινωνίας που είχε το θύμα με μία συμμαθήτρια με την οποία είχε πλατωνικό έρωτα. Ωστόσο από την ψυχιατρική γνωμάτευση προέκυψε πως όλα ήταν στη φαντασία του δράστη αφού πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA