ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/07/2022 04:58

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Σωσίβιο» στην κατάθεση της Τσάκωνα ψάχνει η Πισπιρίγκου

Την ερχόμενη Δευτέρα θα καταθέσει γραπτώς τελικά η Ρούλα Πισπιρίκου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας – Στο μεταξύ ψάχνει να βρει το δικό της «σωσίβιο» στην κατάθεση της ιατροδικαστού Χριστίνας Τσάκωνα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Σωσίβιο» στην κατάθεση της Τσάκωνα ψάχνει η Πισπιρίγκου
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Την υπερασπιστική της γραμμή προετοιμάζει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Μετά τη νέα αναβολή που ζήτησε ο δικηγόρος της 33χρονης, το υπόμνημα για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας, αναμένεται να κατατεθεί στην Ελληνική Αστυνομία την ερχόμενη Δευτέρα και όχι σήμερα όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Την ίδια ώρα η 33χρονη που έχει προφυλακιστεί για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και θεωρείται ύποπτη και για τις δολοφονίες των δύο μικρότερων παιδιών της, φαίνεται πως ψάχνει να βρει «σωσίβιο» στην προ ημερών κατάθεση της ιατροδικαστού Χριστίνας Τσάκωνα.

«Εν κατακλείδι θα ήθελα να αναφέρω ότι όλες οι πληροφορίες οι οποίες μου εδόθησαν από το νοσοκομείο και την παραγγέλλουσα αρχή, ήτοι θάνατος παθολογικής αιτιολογίας, ήταν συμβατές με τα δικά μου ευρήματα όπως αυτά προέκυψαν από τις διενεργηθείσες εξετάσεις» είχε πει η ιατροδικαστής και εκεί ακριβώς θα στηριχθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία θα υποστηρίξει πως δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στους θανάτους των παιδιών της και πως η όλη αλήθεια κρύβεται στα αρχικά ιατροδικαστικά πορίσματα.

Video Loading...

«Τα δικά μου ευρήματα βασίζονται στην παθολογοανατομική και τοξικολογική εξέταση και μόνο. Για το τι μπορεί να έχει συμβεί ή ποια η κατάσταση της ασθενούς πριν τον θάνατο εγώ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αν λάβουμε υπόψη όσα μου αναφέρατε, την προγενέστερη δηλαδή καλή κλινική εικόνα του παιδιού και όλα τα υπόλοιπα που μου λέτε αλλά και τα αποτελέσματα της παθολογοανατομικής εξέτασης, σαφώς και δίνεται η εντύπωση ότι το πρόβλημα δεν ήταν χρόνιο, αλλά προέκυψε κάτι το οξύ» συμπλήρωσε η κυρία Τσάκωνα.

Για να αντικρούσει τα στοιχεία του πορίσματος Καρακούκη και Καλόγρηα, η 33χρονη έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο της, να βρει τεχνικούς συμβούλους από το εξωτερικό.

Οι τρεις διαφορές στις ιατροδικαστικές Τσάκωνα - Καρακούκη, Καλόγρηα

Video Loading...

Αιτία θανάτου:

  • Χριστίνα Τσάκωνα (πρώτη ιατροδικαστική έκθεση): Ηπατική ανεπάρκεια
  • Καρακούκης – Καλόγρηας: Ασφυκτικός θάνατος

Εκδορές στη μύτη:

  • Χριστίνα Τσάκωνα: Περιθανάτιες λόγω αναζωογόνησης
  • Καρακούκης – Καλόγρηας: Προθανάτιες από τα νύχια του δράστη

Κοκκινίλα στο δεξί μάγουλο:

  • Χριστίνα Τσάκωνα: Σημάδι τετράγωνου σχήματος από ταινία κατά την τοποθέτηση τραχειοσωλήνα
  • Καρακούκης – Καλόγρηας: Χέρι δράστη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΚΩΝΑ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ