Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου μετέβησαν η εισαγγελέας και η ανακρίτρια ώστε να πάρουν κατάθεση από τον 42χρονο μητροκτόνο, που κρατείται εκεί αντιμετωπίζοντας ψυχιατρικά προβλήματα και λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή. Για μία ακόμη ημέρα ο ίδιος δεν βρισκόταν σε κατάσταση να απολογηθεί και μάλιστα κατέθεσε φρουρούμενος από αστυνομικούς.

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Επεισοδιακή προσαγωγή του μητροκτόνου στον εισαγγελέα - Ούρλιαζε «βοήθεια»

Στον 42χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο καθώς την περασμένη Τετάρτη χτύπησε μέχρι θανάτου, στο κεφάλι και στο πρόσωπο με ξύλινες τάβλες, τη μητέρα του. Οι φωνές της 67χρονης που ζητούσε βοήθεια κινητοποίησαν τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας που ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν όμως οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αιματοβαμμένο σκηνικό με τη γυναίκα να είναι νεκρή.

Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του ωστόσο η συμπεριφορά του είναι αλλοπρόσαλλη. Τόσο κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στα δικαστήρια όσο και κατά την παραμονή του στα κρατητήρια φώναζε και ούρλιαζε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA