Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός σε τροχαίο με μηχανή είναι 25χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο νεαρός που υπηρετούσε στο τμήμα Βορειοανατολικής Αττικής έκανε βόλτα με τη μηχανή του 1.000 κυβικών, χωρίς να φορά κράνος και χτύπησε το κεφάλι του, στη Λεωφόρο Δεκελείας στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας

Διαβάστε ακόμη: Καλαμάτα: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με 26χρονο διανομέα

Ο αστυνομικός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και κινούνταν με την μοτοσικλέτα του στο ρεύμα από την Μεταμόρφωση προς τη Νέα Χαλκηδόνα. Στη συμβολή της Δεκελείας με την Εμμανουηλίδη και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 25χρονο αστυνομικό στον Ερυθρό Σταυρό, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκε ο αστυνομικός έστριψε στην Ιασωνίδη και ο 25χρονος δεν πρόλαβε να φρενάρει. Ο αστυνομικός έπεσε στο οδόστρωμα και σύρθηκε για είκοσι μέτρα. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να χτύπησε με το κεφάλι το πεζοδρόμιο και λίγα λεπτά μετά ξεψύχησε. Την προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, διερευνά η τροχαία Νέας Ιωνίας.

Νεκρός νεαρός στον Κηφισό 

Λίγο πριν τις 5 το πρωί, αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος στον Κηφισό ξέφυγε της πορείας του και «καρφώθηκε» σε κολόνα στο ρεύμα προς Πειραιά. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον οδηγό, ο οποίος δυστυχώς ήταν νεκρός. Συγγενής του που μίλησε στον ΣΚΑΙ είπε πως ο 22χρονος επέστρεφε από τη δουλειά του και δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. 

Ενας 25χρονος και ένας 33χρονος νεκροί σε Πάτρα και Κρήτη

Στο μεταξύ, ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Πάτρα, τα ξημερώματα. Σύμφωνα με το flamis.gr, στις 6.30 το πρωί, ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο 25χρονος Νίκος εξετράπη της πορείας του μετά τα φανάρια του Αγίου Βασιλείου, στην παλαιά εθνική Πατρών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αίγιο, χτύπησε σε έναν στύλο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στη μάντρα του νεκροταφείου της περιοχής.

Τέλος, ένα ακόμη τραγικό γεγονός συνέβη στο Ρέθυμνο της Κρήτης, που κόστισε τη ζωή σε έναν 33χρονο οδηγό μηχανής. Το δυστύχημα συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στον Αδελιανό Κάμπο, όταν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με συνέπεια αυτή να προσκρούσει σε κολόνες φωτισμού και ο οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με το creta24.gr, o άτυχος άνδρας ήταν γνωστός επιχειρηματίας στο Ρέθυμνο και πολύ αγαπητός σε όσους τον γνώριζαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA