Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλα ήταν τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την έντονη βροχόπτωση στη Σκύρο, καθώς η κακοκαιρία που «χτύπησε» μεγάλο μέρος της χώρας ήταν η αιτία να σημειωθούν μεγάλες πλημμύρες και στο συγκεκριμένο νησί.

Διαβάστε ακόμηΧαλκιδική: «Μαύρο» πάρτι γενεθλίων στο Ποσείδι - Συνεχίζεται το θρίλερ με τους δύο αγνοούμενους κολυμβητές

Από την κακοκαιρία που σημειώθηκε στη Σκύρο κατέρρευσαν τέσσερις γέφυρες και ως αποτέλεσμα αρκετοί τουρίστες αλλά και κάτοικοι του νησιού που είχαν επισκεφτεί τις παραλίες να μην μπορούν να επιστρέψουν στα καταλύματά τους. Ο δήμαρχος Σκύρου, μιλώντας στην ΕΡΤ, εμφανίστηκε καθησυχαστικός λέγοντας ότι «πλέον λειτουργούν όλα τα οδικά δίκτυα στο νησί» παρά την κατάρρευση τεσσάρων γεφυρών. Σημείωσε πως έχουν κλείσει την πρόσβαση σε δύο παραλίες, την παραλία του Πεύκου και της Αχερούνας, όπου κατέρρευσε μία από τις τις τέσσερις γέφυρες.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυρίκο οι δυο γέφυρες που υπέστησαν ζημιές από τους μεγάλους όγκους του νερού βρίσκονται στο νότιο κομμάτι του νησιού, στο δρόμο που οδηγεί στο ναυτικό σταθμό και οι άλλες δύο είναι στη διαδρομή για Αχερούνα. Γεγονός που ανάγκασε αρκετούς παραθεριστές να διανυκτερεύσουν σε άλλα καταλύματα, μη μπορώντας να προσεγγίσουν το κατάλυμα που έμεναν.

«Στην παραλία του Πεύκου εγκλωβίστηκαν αρκετοί λουόμενοι που βρήκαν προσωρινό καταφύγιο σε μια ταβέρνα της περιοχής. Τους απεγκλωβίσαμε δυόμισι ώρες μετά» δήλωσε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Σκύρου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA