Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Σκύρος μετά τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε το Σάββατο το νησί, όπως έκανε γνωστό πριν μέσω του ΣΚΑΪ 100.3 ο δήμαρχος, Νίκος Μαυρίκος. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος της Σκύρου, στόχος είναι να αποκατασταθούν γρήγορα οι ζημιές στις περιοχές που πλημμύρισαν, κυρίως στα δυτικά και νοτιά του νησιού.

Πρόσθεσε ότι για τις δυο γέφυρες που κατέρρευσαν στα νοτιά της Σκύρου γίνονται προσπάθειες για παρακαμπτηρίους, ώστε να εξυπηρετηθεί ο ναυτικός σταθμός, ενώ τις επόμενες 10 μέρες θα αποκατασταθούν και οι γέφυρες που κατέρρευσαν στις Αχερούνες. Πάντως, ο κ. Μαυρίκος διαβεβαίωσε τους τουρίστες που πρόκειται να επισκεφτούν τη Σκύρο ότι μπορούν να κινηθούν άνετα σε όλο το οδικό δίκτυο και πως κανένα κατάλυμα δεν έχει πάθει ζημιά.

Σκύρος: Κατέρρευσαν γέφυρες και εγκλωβίστηκαν τουρίστες

Από την κακοκαιρία που σημειώθηκε στη Σκύρο κατέρρευσαν τέσσερις γέφυρες και ως αποτέλεσμα αρκετοί τουρίστες αλλά και κάτοικοι του νησιού που είχαν επισκεφτεί τις παραλίες να μην μπορούν να επιστρέψουν στα καταλύματά τους. Ο δήμαρχος Σκύρου, μιλώντας στην ΕΡΤ, εμφανίστηκε καθησυχαστικός λέγοντας ότι «πλέον λειτουργούν όλα τα οδικά δίκτυα στο νησί» παρά την κατάρρευση τεσσάρων γεφυρών. Σημείωσε πως έχουν κλείσει την πρόσβαση σε δύο παραλίες, την παραλία του Πεύκου και της Αχερούνας, όπου κατέρρευσε μία από τις τις τέσσερις γέφυρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA