ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/07/2022 01:18

Κωστής Χατζηδάκης: Η συγκινητική του ανάρτηση το θάνατο του Διευθυντή του ΕΦΚΑ Πατησίων – «Έπεσε στο καθήκον»

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Διευθυντή της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Πατησίων, Κώστα Κούρκουλου, εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook τονίζοντας πως αν και δεν δούλευε την Κυριακή πήγε στο γραφείο του «στην προσπάθεια του να βγουν παραπάνω συντάξεις» και «έπεσε στο καθήκον»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κωστής Χατζηδάκης: Η συγκινητική του ανάρτηση το θάνατο του Διευθυντή του ΕΦΚΑ Πατησίων – «Έπεσε στο καθήκον»
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Με μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου, του Διευθυντή της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Πατησίων, Κώστα Κούρκουλου, ο οποίος είχε πάει, την Κυριακή στο γραφείο του, αν και δε δούλευε, για να εξετάσει εκκρεμότητες που αφορούσαν σε συνταξιοδοτικά θέματα και άφησε την τελευταία του πνοή.

«Με οδύνη εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγο του Κώστα Κούρκουλου, επίσης υπάλληλο του ΕΦΚΑ, όπως και στη 19χρονη κόρη τους. Καλό κουράγιο και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι μας χρειαστούν!» τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

«Στη φωτογραφία είναι ο Κώστας Κούρκουλος. Διευθυντής της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Πατησίων που έπεσε χθες στο καθήκον. Στην προσπάθειά του να βγουν παραπάνω συντάξεις! Είχε πάει χθες, Κυριακή, στο γραφείο του, μόνος του χωρίς να του το ζητήσει κανένας, για να εξετάσει εκκρεμότητες ως προς συνταξιοδοτικά θέματα. Κι εκεί τον βρήκε να έχει αφήσει την τελευταία του πνοή - σε ηλικία 57 ετών - μία νεότερη συνάδελφος του με την οποία θα συνεργάζονταν για τα θέματα αυτά. Όλο το τελευταίο διάστημα είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στον ΕΦΚΑ Πατησίων, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα του ΕΦΚΑ.

Θεωρώ συνειδησιακή μου υποχρέωση να αναφερθώ σ’ αυτόν τον ξεχωριστό δημόσιο λειτουργό. Γνωρίζετε ότι δεν έχω αποκρύψει ποτέ τα προβλήματα του ΕΦΚΑ ούτε γραφειοκρατικές διαδικασίες που αρκετές φορές έχω συναντήσει και προσπαθώ να αντιμετωπίσω. Ωστόσο, όπως πάλι έχω επισημάνει, υπάρχουν και παρά πολλοί υπάλληλοι, όπως ο Κώστας Κούρκουλος, που μέσα σε αντίξοες συνθήκες επιχειρούν να κάνουν το καλύτερο για όλους τους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους. Οφείλουμε όλοι να το αναγνωρίσουμε. Με οδύνη εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγο του Κώστα Κούρκουλου, επίσης υπάλληλο του ΕΦΚΑ, όπως και στη 19χρονη κόρη τους. Καλό κουράγιο και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι μας χρειαστούν!», έγραψε ο υπουργός Εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
FACEBOOK ΕΦΚΑ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΘΑΝΑΤΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ