Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση από την περιοχή Μόρφι Θεσπρωτίας του 58χρονου Χαράλαμπου Κόντου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή 10 Ιουλίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 58χρονου στις 11/7/2022 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κόντος Χαράλαμπος έχει ύψος 1.75 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει άσπρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Φορούσε σκουρόχρωμο παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρο σακάκι. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Το Missing Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ενηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό. Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών, ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα socialmedia, αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κ.λ.π

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA