Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κόσμος της Αλοννήσου θυμάται την Κάρολαϊν Κράουτς, το κορίτσι που μεγάλωσε στο νησί και έγινε ένα με τους κατοίκους του πριν παντρευτεί και μετακομίσει στα Γλυκά Νερά. Και σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων της, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν την ξέχασαν και πήγαν στο κοιμητήριο και άναψαν ένα κεράκι στον τάφο της. Δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείψει ένα πρόσωπο: η μητέρα της. Η γυναίκα που ανέλαβε να μεγαλώσει την κόρη της, στον ίδιο τόπο που μεγάλωσε και την Κάρολαϊν της.  Ήταν περίπου 09:30 το πρωί όταν η μητέρα της Κάρολαϊν βρέθηκε στο νεκροταφείο και άφησε λουλούδια στο μνήμα της κόρης της, όπως μετέδωσε η εκπομπή Alpha Τώρα. 

Διαβάστε ακόμη: Λάρισα: Γιατροί επανέφεραν στη ζωή 48χρονη που έπεσε στον Πηνειό και ανασύρθηκε χωρίς σφυγμό

Η μητέρα της Καρολάιν έμεινε αρκετή ώρα, καθάρισε τα ξεραμένα λουλούδια και άφησε καινούρια. Η ίδια, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, αποφεύγει να συναντά πολύ κόσμο στο χωριό ενώ, όσο περνά ο καιρός, η καθημερινότητα γίνεται όλο και δυσκολότερη, αφού τίποτα δεν είναι το ίδιο χωρίς το παιδί της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA