Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ΟΑΣΘ έθεσε σε αργία έναν 53χρονο οδηγό που καταδικάστηκε για κατάχρηση ανηλίκου, με θύμα μια 13χρονη, στη Θεσσαλονίκη. Ο οδηγός καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε τρία χρόνια φυλάκιση επειδή προέβη σε άσεμνες χειρονομίες εις βάρος της κοπέλας, που είναι φίλη με την κόρη της συζύγου του. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Οχημα έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείων - Τρεις τραυματίες 

Μετά την καταδίκη του αποφασίστηκε να εκτίσει τρεις μήνες από την επιβληθείσα ποινή, ενώ η υπόλοιπη ανεστάλη. Ωστόσο, σύμφωνα με το thesstoday.gr, παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε, δεν είχε ενημερώσει τον Οργανισμό για το περιστατικό. Έτσι, ενώ βρισκόταν στη φυλακή, οι μέρες στη δουλειά του καταγραφόταν ως αδικαιολογήτως απών από τα καθήκοντά του. Όταν οι ιθύνοντες του Οργανισμού έμαθαν ότι καταδικάστηκε για την αποτρόπαια αυτή πράξη, κίνησαν αστραπιαία τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να τεθεί σε αργία.

Συγκεκριμένα, η αντίδραση του προέδρου του ΟΑΣΘ, Γιώργου Σκόδρα ήταν άμεση, με τον ίδιο να δίνει την εντολή να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα, καθώς θεωρήθηκε αδιανόητο το περιστατικό και εκφράστηκε η άποψη ότι στον Οργανισμό δεν μπορούν να εργάζονται άτομα που έχουν καταδικαστεί και μάλιστα για αδικήματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA