Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Τρίτη (12/7) σε φαρμακείο της Νεάπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν μία τρανς γυναίκα μπήκε μέσα για να ξεφύγει από νεαρό που την ακολουθούσε. «Σε παρακαλώ βοήθησε με, με βίασε, φοβάμαι» είπε η 54χρονη στην υπάλληλο που την προστάτεψε ενώ ο νεαρός έμπαινε και έβγαινε στο φαρμακείο, φτάνοντας στο σημείο να πει στην τρανς να βγει έξω γιατί θα της σπάσει το κεφάλι!

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Τρανς γυναίκα μπήκε σε φαρμακείο για να ξεφύγει από τον βιαστή της που την κυνηγούσε

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε φαρμακείο επί της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου. Ηταν περίπου 7 το απόγευμα όταν η τρανς μπήκε στο φαρμακείο. «Μπαίνει μέσα στο φαρμακείο μια γυναίκα η οποία φαίνεται ταλαιπωρημένη, λέει ότι δεν αισθάνεται καλά και ζητάει να της μετρήσουμε την πίεση και να καλέσουμε ασθενοφόρο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα την ακολουθεί ένας άνδρας με ενδιαφέρον και υποθέτουμε ότι την γνωρίζει και θέλει να μάθει πώς είναι. Στην πορεία η γυναίκα καταλαβαίνουμε ότι προσπαθεί να τον αποφύγει χωρίς να καταλάβουμε εμείς αμέσως τι έχει γίνει» είπε η υπάλληλος του φαρμακείου στο grtimes.gr

«Κάποια στιγμή εκείνος απομακρύνεται για λίγο και η γυναίκα μου κάνει νόημα να πάω κοντά και μου λέει “σε παρακαλώ βοήθησε με, με βίασε αυτός, φοβάμαι”. Και την ρωτάω αν θέλει να καλέσω την αστυνομία, με την ίδια να ανταποκρίνεται θετικά, έτσι παίρνω το 100» συνεχίζει η υπάλληλος του φαρμακείου. «Στο μεσοδιάστημα ο άνδρας μπαίνει και βγαίνει αρκετές φορές στο φαρμακείο, τη μια πιάνοντας την με το καλό και την άλλη φοβερίζοντας την. Εγώ τον βγάζω έξω από το κατάστημα με τη δικαιολογία ότι δεν φοράει μάσκα, ώστε να κερδίσω χρόνο και λέγοντας του ότι δεν μπορεί να λύσει τα προσωπικά του μέσα στο φαρμακείο», αναφέρει. 

Ο άνδρας «έφτασε στο σημείο να την απειλήσει ότι θα της σπάσει το κεφάλι. Μετά την πήρε με το καλό, λέγοντας της “έλα μωρέ που με φοβάσαι” και ζητώντας να του πάει κάποια πράγματα του στο σπίτι. Γενικά η συμπεριφορά του ήταν εντελώς αλλοπρόσαλλη και κυκλοθυμική, από τη μια την παρακαλούσε να βγει και να πάει μαζί του σπίτι και από την άλλη έμπαινε και την έβριζε. Η αστυνομία έφτασε πολύ άμεσα στο σημείο, έκανε μόλις 10 λεπτά, αλλά εκείνος πρόλαβε να φύγει όταν αντιλήφθηκε ότι καλέσαμε βοήθεια» είπε η υπάλληλος. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που καταδίωκε την τρανς ήταν νεαρής ηλικίας, ιδιαίτερα εμφανίσιμος με ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια και γυμνασμένος. Η τρανς είναι μία ήσυχη γυναίκα που ζει απομονωμένη, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής. Οπως είπαν, έχουν δει την τρανς να πηγαίνει φαγητό στον νεαρό και εκείνον να της επιστρέφει τα τάπερ. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πήραν καταθέσεις από τους ανθρώπους που ήταν παρόντες στο περιστατικό, ενώ η 54χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης – Συκεών για να δώσει κατάθεση και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του άγνωστου άνδρα για εξύβριση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA