Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Η δίκη του στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο είχε διακοπεί μετά από αίτημα αναβολής που είχε υπεβλήθη από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστικη εξέταση της καταγγέλλουσας. Το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του κάτω των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Εξερχόμενος της δικαστικής αίθουσας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια θα με δικαιώσει πολύ σύντομα», ενώ ο κ. Κούγιας απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την ύπαρξη βίντεο από τη στιγμή που ο τραγουδιστής βιαιοπραγεί σε βάρος της συντρόφου του, είπε μεταξύ άλλων:

«Έχουν διακινηθεί στο διαδίκτυο εντελώς ψευδή αποδεικτικά στοιχεία. Το βίντεο στο οποίο φαίνονται σκιές και εκτοξεύεται μία κλωτσιά που ακολούθως φεύγει μία αγέρωχη κυρία δεν αφορά τον κ. Αδαμαντίδη. Επίσης, δεν αφορούν τον κ. Αδαμαντίδη κάποιες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ένα πρόσωπο που έχει έναν μώλωπα στο μάτι. Αυτή η φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Αδαμαντίδη. Αυτός ο μώλωπας πράγματι είναι στο πρόσωπο της φερομένης παθούσης, όμως έχει προκληθεί πριν ενάμιση χρόνο από πολύ γνωστό γόνο εφοπλιστικής οικογενείας, που δεν επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία του. Επίσης, δεν έχουν καμία σχέση άλλες φωτογραφίες με τις οποίες έχει σωματικές βλάβες η κυρία».

«Δεν έχω προξενήσει κανένα χτύπημα σε γυναίκα, γιατί το θεωρώ περιττό»

Λίγες ημέρες μετά ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κεφαλλωνίτη. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε και για την σε βάρος του καταγγελία  και δήλωσε πως η σχέση τους με τη Βαρβάρα Κίρκη ήταν περιστασιακή και σχετικά με τις φωτογραφίες με τους μώλωπες που ισχυρίζεται ότι έχει στο κινητό της η πρώην σύντροφός του δήλωσε πως έχουν προκληθεί από προηγούμενη σχέση της.

«Τα δίνω όλα σε μια σχέση με μια γυναίκα, έτσι είμαι. Η γυναίκα θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά για να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Δεν είχαμε κάποια σοβαρή σχέση με την Βαρβάρα, ήταν μια ελεύθερη σχέση και από την πλευρά της και από μένα. Δεν την είχα χτυπήσει, ούτε την είχα βρίσει, αν είχε γίνει αυτό θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα μου είχε ξανακάνει μήνυση. Ξαφνιάστηκα όταν μου ανέφεραν τη μήνυση και μου ζήτησαν να κάνουν έρευνα στο αυτοκίνητό μου. Η έρευνα στο αυτοκίνητό μου δεν αφορούσε την κατηγορία και τη μήνυση. Αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται η Βαρβάρα θα φανούν στο δικαστήριο. Αν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας ας έρθει στο δικαστήριο. Για το αν είμαι στο επίμαχο βίντεο του ξυλοδαρμού θα φανεί στη δίκη» ανέφερε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και από τις γυναίκες. Μία συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση. Να ζητήσω συγγνώμη από την Βαρβάρα; Δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει κι εκείνη συγγνώμη που πήγε να πάρει ένα τούβλο από ένα σπίτι και το πέταξε όλο κάτω; Δεν έχω προξενήσει κανένα τραύμα, κανένα χτύπημα σε γυναίκα γιατί θεωρώ ότι είναι περιττό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA