Μενού
  • Α-
  • Α+

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας μελετούν οι αστυνομικές αρχές, ώστε να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, μετά την εμπρηστική επίθεση κατά των γραφείων του ραδιοφώνου και της εφημερίδας Real, που έχουν ζητήσει και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Η επίθεση καταδικάστηκε ομόφωνα από τον πολιτικό κόσμο, ενώ οι δημοσιογράφοι του μέσου βρέθηκαν αμέσως στις επάλξεις, καταδικάζοντας απερίφραστα μέσα από τις εκπομπές τους την εν λόγω ενέργεια. 

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στον Real FM: Πώς σώθηκε η ηχολήπτρια - Η επιχείρηση που έστησε η Πυροσβεστική

Real FM: Πώς τοποθετήθηκε ο μηχανισμός

Από κάμερες ασφαλείας τόσο του ίδιου του κτιρίου όσο και γειτονικών, οι αστυνομικοί έχουν την εικόνα των δύο εμπρηστών, οι οποίοι φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες. Στα βίντεο αυτά εμφανίζονται να πλησιάζουν σε πρώτη φάση το εξωτερικό ασανσέρ του κτιρίου από την πλευρά της λεωφόρου Κηφισίας. Επιχειρούν να το χρησιμοποιήσουν, όμως αντιλαμβάνονται πως είναι κλειδωμένο. Στη συνέχεια περπατούν προς την πλάγια είσοδο που έχει σκάλες από την οδό Παρνασσού. Ανεβαίνουν μέχρι την είσοδο και εκεί τοποθετούν τον μηχανισμό, ο οποίος αποτελείτο από γκαζάκια, δεμένα μεταξύ τους με μονωτική ταινία. Στη συνέχεια εξαφανίζονται περπατώντας προς την ίδια κατεύθυνση με αυτή που εμφανίστηκαν στα πλάνα που κατεγράφησαν από τις συγκεκριμένες κάμερες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA