Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι δύο αστυνομικοί που, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok, έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα σε κάποιον δρόμο και παραβίαζαν τον κόκκινο σηματοδότη, έχοντας διοργανώσει ένα μίνι... πάρτι μέσα στο περιπολικό, την ώρα που θα έπρεπε να κάνουν την υπηρεσία τους. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ «σε βάρος τους διενεργείται Ενορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

Σημειώνεται πως το περιπολικό φαίνεται να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αναμμένους φάρους και σειρήνες. Λίγο πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα του περιπολικού από όπου και έχουν καταγραφεί όλες οι εικόνες του βίντεο. Οι φωνές μιμούνται τη σειρήνα του περιπολικού που ηχεί εκείνη την ώρα και ξεσπούν σε γέλια όταν το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα για να περάσει το κόκκινο φανάρι. Από την πρώτη στιγμή, είχε προκληθεί πονοκέφαλος αλλά και προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ, με το αρχηγείο να διερευνά το περιστατικό. 

Οι εισαγγελικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ερευνήσουν αν πράγματι το όχημα το οποίο φαίνεται στο οπτικοακουστικό υλικό είναι περιπολικό, ενώ εάν αυτό επιβεβαιωθεί, ο αρμόδιος εισαγγελέας που «χρεώθηκε» την έρευνα θα ελέγξει το ενδεχόμενο τέλεσης των πράξεων της παράβασης καθήκοντος και της επικίνδυνης οδήγησης σε βαθμό πλημμελήματος.

Δείτε το βίντεο:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Σε συνέχεια της από 14-07-2022 Ανακοίνωσης αναφορικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει αστυνομικούς σε περιπολικό να προβαίνουν σε επίμεμπτες ενέργειες ανακοινώνεται ότι, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψαν τα στοιχεία των δυο εμπλεκόμενων αστυνομικών, σε βάρος των οποίων διενεργείται Ενορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA