Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξύλο και των γονέων σε beach bar της Μυκόνου, όταν μεθυσμένοι θαμώνες συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να υπάρξουν και τραυματισμοί. Ολα ξεκίνησαν όταν κάποιοι που φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, άρχισαν να πειράζουν μέλη άλλης παρέας στο beach bar στην παραλία της Παράγκας, με αποτέλεσμα να οξυνθεί η κατάσταση και να πέφτουν «βροχή» οι μπουνιές και οι κλωτσιές μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων θαμώνων που διασκέδαζαν.

Οπως φαίνεται στο βίντεο, στο μαγαζί επικρατεί ο απόλυτος χαμός, με τις δύο πλευρές να εκτοξεύουν ό,τι έβρισαν μπροστά τους. Ολα αυτά, την ώρα που οι υπόλοιποι πελάτες του μαγαζιού προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβη και το beach bar μετατράπηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε ρινγκ. Στο συμβάν ενεπλάκησαν και υπάλληλοι του μαγαζιού που προσπάθησαν να χωρίσουν τις αντίπαλες ομάδες των τουριστών που επιδίδονταν σε... φεστιβάλ μπουνιών και κλωτσιών. Μάλιστα, υπήρξαν και μικροτραυματισμοί, ενώ στη συνέχεια οι υπεύθυνοι του μαγαζιού και οι security απομάκρυναν τους μεθυσμένους θαμώνες.

https://streamable.com/lkaazd
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA