Μενού
  • Α-
  • Α+

Από θαύμα δεν υπήρξε μεγαλύτερο πρόβλημα στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς ο πιλότος ελικοπτέρου αντιλήφθηκε φωτιά κατά τη διάρκεια της απογείωσης, με το ελικόπτερο να έχει ανέβει μερικές δεκάδες μέτρα. Χωρίς να πανικοβληθεί, ο πιλότος κατάφερε να το προσγειώσει, έστω κι άτσαλα, ωστόσο, η φωτιά επεκτάθηκε και το ελικόπτερο παραδόθηκε στις φλόγες, ενώ κόπηκε σε δύο κομμάτια.

Ευτυχώς, ο πιλότος κατάφερε να απεγκλωβιστεί έγκαιρα μετά την συντριβή, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου έσπευσε άμεσα στο συμβάν και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά πριν προκληθούν περαιτέρω προβλήματα στο χώρο. Ο χειριστής του ελικοπτέρου διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους, ενώ έχει υποστεί σοκ.

Το ελικόπτερο, ελληνικής ιδιοκτησίας, βρισκόταν στο χώρο του ελικοδρομίου και κατασβέσθηκε άμεσα η φωτιά. Θα υπάρξει καθαρισμός του χώρου και θα επιληφθεί στη συνέχεια η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων. Να σημειωθεί πως δεν έχει επηρεαστεί η λειτουργία του αεροδρομίου σε καμία περίπτωση, είτε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης είτε μετά από αυτήν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA