Μενού
  • Α-
  • Α+

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του δικαστηρίου για αποφυλάκιση του καταδικασμένου για δύο βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι το εφετείο, με τις φωνές διαμαρτυρίας να πληθαίνουν. Μετά το τραγούδι του ηθοποιού Πάνου Βλάχου, ο οποίος έγραψε μερικούς στίχους για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα σχετικά με τη δικαιοσύνη και ο Σταμάτης Κραουνάκης εξέφρασε την οργή του επίσης με ένα τραγούδι.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λιγνάδης: Το σύνθημα «βιαστής είναι» γεμίζει τα θέατρα - Παρέμβαση του ΣΕΗ, αντιδράσεις του κοινού

Ο ταλαντούχος συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής Σταμάτης Κραουνάκης έκανε τη Δευτέρα (18/7), μία εμφάνιση στο θερινό θέατρο «Αλσος», όπου μεταξύ άλλων τραγούδησε ένα τραγούδι με το οποίο ζήτησε από τους καλλιτέχνες να συνεχίσουν τις αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου πρωτόδικα για βιασμό 2 ανηλίκων, Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ από τη Λίνα Μενδώνη ζητά την παραίτησή της.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Συγκεκριμένα ο Σταμάτης Κραουνάκης ακούγεται να λέει: «Δώσε γκάζια καλλιτέχνη, να ακουστεί παντού η φωνή σου, βιαστή τράβα φυλάκα και Μενδώνη παραιτήσου», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι στίχοι.

https://streamable.com/pj8x4o

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Βλάχος, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, μετά από μέρες διαμαρτυριών του καλλιτεχνικού χώρου επί της απόφασης για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, μοιράστηκε ένα τραγούδι του μέσα από ένα Instagram Story. Στους στίχους του στηλίτευε την αντιμετώπιση που μπορεί να έχει ένας καταδικασμένος για βιασμούς ανηλίκων στη σημερινή κοινωνία, και τις ευκολίες του να έχει κανείς τις σωστές γνωριμίες στην Ελλάδα του σήμερα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA