Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 18χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο στην Κορίνθου-Τριπόλεως όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε κι οδηγούσε ο 15χρονος αδελφός της έκανε όπισθεν γιατί κατά τα φαινόμενα έχασε την έξοδο με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» από πίσω του άλλο διερχόμενο ΙΧ, είχε χάσει τον φίλο της επίσης σε τροχαίο πριν από 1,5 χρόνο... Είναι αυτά τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας, που κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί πώς τα φέρνει η ζωή...

Την αποκάλυψη έκανε η μητέρα του νεκρού αγοριού με ανάρτησή της στο Facebook στην οποία αποχαιρετούσε την κοπέλα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα μαζί με έναν 16χρονο φίλο του 15χρονου αδερφού της. «Κοριτσάκι μου όμορφο σίγουρα θα τον βρεις εκεί ψηλά στο παράδεισο στο επανιδείν αγάπες μου όμορφες και εσύ σε τροχαίο όπως και ο Θοδωρής μου. 23/2/21 Ο Θοδωρής μου και σήμερα εσύ 18/7/22 πας στον κολλητό σου καλό ταξίδι στους Αγγέλους» έγραψε η μητέρα του φίλου της 18χρονης.

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζει η μαρτυρία της θείας του 15χρονου οδηγού που έκλεψε τα κλειδιά του οικογενειακού αυτοκινήτου για να πάει βόλτα τα χαράματα με τους φίλους και την αδελφή του. Σύμφωνα με την ίδια ο 15χρονος έκανε όπισθεν γιατί έχασε την έξοδο που έπρεπε να πάρει. «Ηταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο» είπε η γυναίκα που θρηνεί τον αδόκητο χαμό της ανιψιάς της. Ο 15χρονος, όμως, δεν είδε ότι πίσω του ακολουθούσε άλλο όχημα, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα τα δύο ΙΧ να συγκρουστούν με μεγάλη σφοδρότητα.

Ο απολογισμός μια 18χρονη - η αδελφή του 15χρονου οδηγού - και ένας 16χρονος να χάσουν τη ζωή τους και άλλα τρία άτομα να τραυματιστούν. Πιο σοβαρά ο 15χρονος οδηγός του μοιραίου ΙΧ ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά κατάγματα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 15χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, σε απλό θάλαμο, χωρίς να είναι διασωληνωμένος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA