Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα δίωξη εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας αποφάσισε η εισαγγελέας. Η νέα κατηγορία προστίθεται στη δικογραφία μαζί με αυτή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση εις βάρος της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα λογοδοτήσει και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού μετά την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος της ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Συμπληρωματική δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Ο κ. Νούλης, αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί γα τον θάνατο της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022, άσκησε εναντίον της 33χρονης μητέρας συμπληρωματική ποινική δίωξη για την προσπάθειά της να δολοφονήσει μέσα στο Καραμανδάνειο την κόρη της, λίγους μήνες πριν το παιδί φύγει από τη ζωή. 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Γρηγόρης Λέων, σχολίασε την εξέλιξη αυτή με μια ανάρτηση που προκαλεί αίσθηση. Λέει ότι η Τζωρτζίνα «υπέφερε παρά πολύ και ίσως όχι μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα». Γράφει χαρακτηριστικά: «διαβάζω σήμερα για νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Δυστυχώς από καιρό λέγαμε ότι η Τζωρτζίνα υπέφερε παρά πολύ και ίσως όχι μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα». 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήδη έχει κληθεί σε συμπληρωματική απολογία για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάπα, η οποία διερευνά την υπόθεση, και έτσι αναμένεται το πρωί της Τετάρτης (20/7) να μεταχθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων από τον Κορυδαλλό όπου κρατείται. Πιθανότατα θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν η ίδια και ο δικηγόρος της για όσα της καταλογίζονται με τη νέα κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος της, ώστε να ετοιμάσει την υπεράσπισή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA