Μενού
  • Α-
  • Α+

Αισιοδοξία επικράτησε κοντά στα μεσάνυχτα στην περιοχή της Παλλήνης, με την κατάσβεση του βόρειου μετώπου της φωτιάς - πίσω από το γήπεδο της Ανθούσας - και τον μερικό έλεγχο του δεύτερου μετώπου στη ρεματιά, το οποίο αναζωπυρώνεται συνεχώς από τον στροβιλισμό του ανέμου, όπως ενημέρωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος, Αθανάσιος Ζούτσος.  

Ο κ. Ζούτσος εκφράζει την βεβαιότητα, ότι σύντομα θα τεθεί και αυτό υπό πλήρη έλεγχο, ενώ στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, με εθελοντές και άνδρες του στρατού σε επιφυλακή. Στο έργο της πυρόσβεσης συμμετέχει η Πολιτική Προστασία του τοπικού δήμου, με ένα πυροσβεστικό όχημα, μια υδροφόρα, σκαπτικά μηχανήματα, άλλα οχήματα της πυροσβεστικής και των εθελοντών.

Αναφορικά με την φιλοξενία κατοίκων από την Ανθούσα, η οποία εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους νωρίς το απόγευμα, ο κ. Ζούτσος ενημερώνει ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο δημαρχείο και το ΚΑΠΗ Γέρακα, όπου αυτή τη στιγμή έχουν απομείνει λίγοι (καθώς επέστρεψαν στα σπίτια τους). Πολλοί δε, προσθέτει ο κ. Ζούτσος, παραμένουν στα αυτοκίνητά τους, τα οποία έχουν συγκεντρωθεί σε ανοιχτούς χώρους στάθμευσης της πόλης, όπως στο γήπεδο και στα μεγάλα πολυκαταστήματα.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA