Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξαιρετικά δύσκολη συνεχίζει να είναι η κατάσταση με τη φωτιά στην Πεντέλη. Η πυροσβεστική, πλέον, εκτός από τα μέτωπα που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, έχει να αντιμετωπίσει και νέα μέτωπα που ξεσπούν διαρκώς.

Πριν από λίγα λεπτά, ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, τόνισε πως υπάρχει ένα νέο πύρινο μέτωπο που πάει από Ντράφι προς λεωφόρο Μαραθώνος, ένα ακόμα που καίει αυτή την ώρα στο Πανόραμα Παλλήνης το οποίο και εκκενώνεται και ένα τρίτο που κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς το κέντρο της Ανθούσας! Ο δήμαρχος έκανε έκκληση να σπεύσουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στα συγκεκριμένα σημεία καθώς η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Να σημειωθεί πως οι καιρικές συνθήκες εξακολουθούν να είναι άσχημες με τους ανέμους να είναι ισχυροί. Οι ριπές των ανέμων σε όλα τα προαναφερθέντα σημεία ξεπερνούν ακόμα και τα 8 Μποφόρ κάτι που κάνει τα μέτωπα να γιγαντώνονται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA