Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο μήνυμα εστάλη πριν από λίγα λεπτά από το 112 και αφορά την εντολή εκκένωσης της Βούλας Πικερμίου και του Πανοράματος Παλλήνης προς το Πικέρμι. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η εκκένωση του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» στην Παλλήνη. «Αν βρίσκεστε στη Βούλα Πικερμίου και στο Πανόραμα Παλλήνης, εκκενώστε τώρα προς Πικέρμι. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies», ανέφερε το μήνυμα.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε σταλεί δυο ακόμα μηνύματα από το 112. Στις 2 τα ξημερώματα ζητήθηκε από τους κατοίκους της Πεντέλης και πέριξ του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου να εκκενώσουν προς Βριλήσσια. Λίγα λεπτά πριν από τις 3 τα ξημερώματα ζητήθηκε από όλους όσοι βρίσκονται στις ανατολικές περιοχές του Γέρακα να εκκενώσουν προς Αγία Παρασκευή.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μια μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων στη λεωφόρο Μαραθώνος προκειμένου να μην «καβαλήσει» η φωτιά τον δρόμο. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν στήσει έναν μεγάλο φραγμό και δίνουν τη δική τους μάχη. Επιπλέον, ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας «σαρώνουν» την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να απομακρύνουν όσους κατοίκους δεν έχουν φύγει ακόμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA