Μενού
  • Α-
  • Α+

«Είμαι σε σοκ, το σπίτι μου σώθηκε, αλλά δεν είναι όλα καλά για όλους» ανέφερε -μεταξύ άλλων- η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη. Η Ζωή Βαρέλη, η οποία το πρωί της Τετάρτης (20/7) σε ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε ότι έβλεπε στην τηλεόραση το σπίτι της στην Παλλήνη, σε τηλεοπτική της παρέμβαση λίγες ώρες μετά ανέφερε ότι το σπίτι γλίτωσε τελικά από το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς στην Πεντέλη. Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη εάν προκάλεσε αναστάτωση επισημαίνοντας ωστόσο, ότι μπορεί εκείνοι να στάθηκαν τυχεροί όμως άλλες οικογένειες στο συγκεκριμένο δρόμο είδαν τα σπίτια τους να καίγονται.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στην Πεντέλη - Δημήτρα Κατσαφάδου: Οι φλόγες έφτασαν έξω από το σπίτι της - Η ανάρτηση στο Instagram

Αναλυτικά όσα είπε: «Έφυγα στις 4.30 όταν η αστυνομία μας είπε να το κάνουμε. Ο σύζυγος όμως έμεινε όπως έμειναν και κάποιοι άλλοι άνδρες της γειτονιάς. Είχαμε μία επικοινωνία, κάποια στιγμή μου είπε έρχεται η φωτιά. Βοήθησαν όλοι οι άνδρες από εκείνη την πλευρά, ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική, αλλά εάν δεν ήταν αυτοί εδώ δεν θα είχε γίνει η διάσωση των σπιτιών. Βοήθησε και η πυροσβεστική.

Από το σοκ δεν έγραψα τυχαία. Κάποια στιγμή μου λένε βάλε αυτό το κανάλι, είναι στο δρόμο σου και καίγεται το σπίτι σου. Εγώ έβαλα αυτό το κανάλι, είδα το δρόμο και πολύ φωτιά. Για αυτό έγραψα ότι καίγομαι και το βλέπω live στην τηλεόραση. Έγινε παρεξήγηση. Κάηκαν όμως 4-5 σπίτια στην οδό Χειμάρρας και δεν είναι τυχαίο. Το δικό μου το σώσαμε. Ζητάω συγγνώμη αν αναστάτωσα κόσμο. Δεν είναι όλα καλά για όλο τον κόσμο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA