Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα» για τις μεγάλες ζημιές που υπέστη το σπίτι της στην Παλλήνη από τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/70 στην Πεντέλη και πήρε πολύ γρήγορα διαστάσεις, αφήνοντας πίσω της καμένα σπίτια, αυτοκίνητα και χιλιάδες καμένα στρέμματα γης. «Μπορούν να διορθωθούν ορισμένες ζημιές αλλά όχι αυτά που χάθηκαν. Αυτά τελείωσαν. Το σπίτι θα γίνει πιο μικρό, δεν πειράζει, έχουμε ζήσει και σε χειρότερα αλλά απαιτεί χρήμα και χρόνο. Δυστυχώς αυτά που έμειναν, αυτή τη στιγμή, δεν είναι κατοικήσιμα διότι δεν υπάρχει ούτε νερό ούτε ρεύμα».

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά τώρα στην Πεντέλη - Ελένη Γερασιμίδου: Σοβαρές ζημιές στο σπίτι της - «Είναι όλα κατεστραμμένα»

«Ηταν η μόνιμη μας κατοικία εδώ και πάρα πολλά χρόνια και την κάναμε με τους κόπους μιας ζωής. Το καταλάβαμε κατά τις τέσσερις το πρωί αλλά δεν φανταζόμασταν την εξέλιξη. Επειδή μας έχει συμβεί πάρα πολλές φορές εκεί στη γειτονιά μας, έχουμε δηλαδή κινδυνεύσει πολλές φορές να καούμε αλλά πρώτη φορά καήκαμε! Στις τέσσερις το πρωί φύγαμε γιατί ήταν αφόρητος ο καπνός. Δεν βλέπαμε για να φύγουμε. Δεν ήρθε κανένα μήνυμα από το 112, τίποτα. Φύγαμε και βγήκαμε στο δρόμο, στη Μαραθώνος μαζί με άλλο κόσμο που έφυγε από τα σπίτια του», είπε η ηθοποιός και ανέφερε ότι «ήρθαν όλοι το απόγευμα, όταν το σπίτι είχε σβηστεί και μαζεύαμε τα κομμάτια μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA