Μενού
  • Α-
  • Α+

Την περίπτωση του εμπρησμού εξετάζουν οι αρχές για τη φωτιά που ξέσπασε την Πέμπτη στην Ηλεία και συγκεκριμένα στα Αγναντα και ήδη στα χέρια τους βρίσκεται ένας ύποπτος που εξετάζεται ενώ την ίδια στιγμή αναζητείται ένα ακόμη πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews λίγο μετά το ξέσπασμα της φωτιάς, δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, κάτοικοι του χωριού Αγναντα, υπέδειξαν στις πυροσβεστικές αρχές δύο συγκεκριμένα πρόσωπα ως τους υπαίτιους για τη φωτιά. 

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στον Eβρο: «Mάχη» για να μην περάσουν οι φλόγες στο Εθνικό Πάρκο

Αμέσως, από τους πυροσβέστες ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Αμαλιάδας, καθώς και ειδικό ανακριτικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο λίγες ώρες αργότερα έφθασε από την Αθήνα, στο χωριό Αγναντα. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο ξεκίνησε αμέσως μόλις έφθασε τη διαδικασία συλλογής προανακριτικού υλικού, όπου οι δύο μάρτυρες κατήγγειλαν επισήμως τα δύο άτομα που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς των πυροσβεστών, δύο χτύπησαν την ώρα της κατάσβεσης. Ο πρώτος από το πεζοπόρο τμήμα της 6ης ΕΜΑΚ, διακομίσθηκε νωρίς το μεσημέρι με εγκαύματα στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα. Ο δεύτερος, αξιωματικός από την Π.Υ. Αμαλιάδος, τραυματίστηκε μετά από ρίψη νερού από αεροπλάνο, όπου από την ορμή του νερού έπεσε και χτύπησε στο πρόσωπο στο οποίο του προκλήθηκαν εκδορές. Άμεσα μεταφέρθηκε από συναδέλφους του μέχρι το ασθενοφόρο, που έσπευσε για να τον διακομίσει στο Νοσοκομείο. Παράλληλα ένας τρίτος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και απομακρύνθηκε από τον χώρο που δινόταν η μάχη με τις πύρινες γλώσσες, αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε η διακομιδή του σε νοσοκομείο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA