Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα σοκαριστικό περιστατικό έζησαν όσοι βρίσκονταν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, καθώς ένας ασθενής έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό. Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ένας 38χρονος ασθενής προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα πέφτοντας από τον 3ο όροφο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 38χρονος βούτηξε στο κενό από το παράθυρο του δωματίου της Χειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλευόταν καθώς επρόκειτο να υποβληθεί σε εγχείρηση, και βρήκε ακαριαία τον θάνατο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, πρόκειται για τον Γ.Φ.Μ ο οποίος έπεσε από ύψος περίπου 8 μέτρων και κατέληξε στην ταράτσα του 1ου ορόφου. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ ήδη δόθηκε ήδη εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες ο 38χρονος έκανε τη βουτιά θανάτου από το παράθυρο χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, παρότι στο δωμάτιο νοσηλεύονταν κι άλλοι ασθενείς, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA