Μενού
  • Α-
  • Α+

Παραλίγο να πάθει... συμφόρηση μια γυναίκα στη Ρόδο, όταν ανοίγοντας ειδοποιητήριο που πήρε στα χέρια της, είδε ένα νούμερο που δεν μπορούσε να επεξεργαστεί, καθώς της είχε επιδικαστεί πρόστιμο που υπερέβαινε τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες του rodiaki.gr, περί τα τέλη του Ιουνίου, η γυναίκα έλαβε ειδοποιητήριο από τον δήμο για οφειλή από πρόστιμο που αφορούσε σε τροχονομική παράβαση, καλώντας τη να εξοφλήσει το ποσό. Αρχικά πανικοβλήθηκε διαβάζοντας το ποσό, θεωρώντας ότι πρόκειται για… 6.000 ευρώ!

Διαβάστε ακόμηΡόδος: Χειροπέδες σε τρεις 20χρονους Ολλανδούς που κατέβασαν ελληνική σημαία και έγραψαν προκλητικό μήνυμα

Όταν τελικά μέτρησε τους αριθμούς και κατάλαβε ότι πρόκειται για ποσό που υπερβαίνει τα εξίμιση εκατομμύρια ευρώ, τότε άρχισε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Την επόμενη ημέρα η γυναίκα πήγε με το ειδοποιητήριο ανά χείρας, στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, το έδειξε στον υπάλληλο και φέρεται να του είπε: «Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)»!

Άναυδος ο υπάλληλος κοίταξε το ειδοποιητήριο, σάστισε, αλλά είπε να μην ανησυχεί και ότι θα το τακτοποιήσουν αφού προφανώς επρόκειτο περί λάθους. Και εκεί τελείωσε η περιπέτειά της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA