Μενού
  • Α-
  • Α+

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται για σήμερα Τρίτη με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στον Εβρο: Η μελέτη που προειδοποιούσε για τον κίνδυνο πυρκαγιάς στο δάσος της Δαδιάς

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία παρά τη μικρή πτώση θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα. Στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 38 με 39 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 34 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μπόφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA