Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας 45χρονος άνδρας έχει καθίσει στο δρόμο, στο πάρκινγκ Καλεντζώτη, στην Πάτρα κρατώντας μια καραμπίνα και απειλώντας να πυροβολήσει σε περίπτωση που τον πλησιάσουν. Μάλιστα, φέρεται να έχει μαζί του και φιάλη υγραερίου. Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thebest.gr, αστυνομικοί έσπευσαν να εκκενώσουν τον χώρο από τον κόσμο ενώ έχουν στήσει περίμετρο γύρω από τον άνδρα. Κάποιοι από αυτούς βρίσκονται καλυμμένοι πίσω από περιπολικό, ενώ έχει αποκλειστεί η Ακτή Δυμαίων στο ρεύμα προς Πύργο.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν Ρομά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Νωρίτερα, είχε δοθεί σήμα για κλοπή αυτοκινήτου στο ίδιο πάρκινγκ. Μάλιστα όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, στο σημείο έφτασε και η κόρη του, η οποία τον πλησίασε για να τον ηρεμήσει, αλλά εκείνος απείλησε ότι θα βάλει την καραμπίνα στο λαιμό του και θα αυτοπυρποληθεί. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA