ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/07/2022 07:50

Αρης Πορτοσάλτε: 300 λιμουζίνες ζήτησε ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν για την επίσκεψη στην Ελλάδα

Φαίνεται πως ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν δεν εμπιστεύεται... κανέναν μετά και την υπόθεση δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη που πήρε διεθνείς διαστάσεις και φέρνει στις αποσκευές του τα... σεντόνια του

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αρης Πορτοσάλτε: 300 λιμουζίνες ζήτησε ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν για την επίσκεψη στην Ελλάδα
Πηγή: Shutterstock
Ανάγνωση:

Την Ελλάδα επισκέπτεται σήμερα ο πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν. Πρόκειται για την πρώτη του επίσκεψη σε ευρωπαϊκό έδαφος η οποία αναμένεται να έχει ιδιαίτερο διπλωματικό και οικονομικό ενδιαφέρον. Φαίνεται όμως πως ο πρίγκιπας διάδοχος δεν εμπιστεύεται... κανέναν μετά και την υπόθεση δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη που πήρε διεθνείς διαστάσεις.

Διαβάστε ακόμη: Επίσκεψη πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ του διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα

Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ζήτησε 300 λιμουζίνες για την επίσκεψή του στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Αρη Πορτοσάλτε ενώ στις αποσκευές του έχει μέχρι και... πιάτα: «Στα καλά θέματα των ημερών είναι η επίσκεψη του διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος για να έρθει ζήτησε 300 λιμουζίνες. Δεν είχαμε και φέρνουμε τις λιμουζίνες από γειτονικά κράτη. Ερχεται με τρία αεροπλάνα δικά του. Εχει κλείσει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο δικό του. Τα φέρνει δικά του όλα, κλινοσκεπάσματα, πιάτα. Δεν εμπιστεύεται τίποτα και οδοντογλυφίδα θα έρθει από τον τόπο του».

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΤΖΑΜΑΛ ΚΑΣΟΓΚΙ ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΠΙΑΤΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ