Μενού
  • Α-
  • Α+

Η CÎROC μας χάρισε την απόλυτη summer celebration εμπειρία και μας έδειξε τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι. Φυσικά στη Μύκονο. To καλοκαίρι όλα γύρω μας αλλάζουν και γίνονται πιο φωτεινά. Η διάθεσή μας ανεβαίνει, οι ρυθμοί πέφτουν και το μόνο μέλημά μας είναι να ζήσουμε ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα δίπλα στο κύμα.

Το καλοκαίρι λοιπόν είναι η αγαπημένη μας εποχή και φυσικά καθόλου τυχαία. Αφήνουμε πίσω στην πόλη τα άγχη, τις υποχρεώσεις και αφιερώνουμε χρόνο στην προσωπική μας χαλάρωση -και φυσικά δεν αφήνουμε καμία όμορφη στιγμή να πάει χαμένη. Είναι η εποχή του χρόνου που την έχουμε συνδέσει με τη θάλασσα, τους καλούς φίλους και τις αξέχαστες βραδιές με μουσική. Δίπλα μας και αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε την ultra-premium βότκα CÎROC που θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές!

Ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει γιορτή και η ultra-premium βότκα CÎROC αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό: την απόλαυση της ζωής μέσα από κάθε καλοκαιρινή εορταστική στιγμή! H CÎROC είναι μια εκλεπτυσμένη βότκα, από τη Νότια Γαλλία, που παράγεται με τεχνογνωσία και δεξιοτεχνία, για περισσότερο από έναν αιώνα. Τα εκλεκτά γαλλικά σταφύλια και οι πέντε αποστάξεις δίνουν στη CÎROC την ξεχωριστή φρέσκια, απαλή και φρουτώδη γεύση της, κάνοντάς τη το απόλυτο συνοδευτικό για κάθε περίσταση.

Τι σημαίνει «CÎROC YOUR SUMMER - CÎROC YOUR MYKONOS»

CÎROC σημαίνει celebration. Και όταν ακούμε celebration σε κλίμα καλοκαιριού, το μυαλό μας πάει σε ένα και μόνο μέρος: την Μύκονος. Κάπως έτσι, ο Έντουαρντ Στεργίου, η Κέισι Μίζιου, η Χαρά Παππά, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ο Dj Kas, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και ο Bill Roxenos έζησαν ένα άκρως celebrational καλοκαιρινό τριήμερο στο νησί των ανέμων, παρέα με την ultra-premium βότκα CÎROC και μας έδειξαν τι σημαίνει «CÎROC YOUR SUMMER - CÎROC YOUR MYKONOS».

Η πιο cool παρέα έζησε υπέροχες στιγμές με playful vibes στη πανέμορφη παραλία του Solymar Beach Restaurant στο Καλό Λιβάδι, μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο iconic Scorpios, exclusive party vibes στο διεθνές Lio Mykonos και εκλεπτυσμένες στιγμές πολυτέλειας by the pool στο Destino Pacha Hotel, παρέα με την ultra-premium βότκα CÎROC.

Το party έγινε συναίσθημα και οι εκλεκτοί καλεσμένοι της CÎROC το βίωσαν πραγματικά αφού τόσο η μουσική όσο και τα απολαυστικά cocktails φρόντισαν για αυτό. Άλλωστε, ο απαλός και εκλεπτυσμένος χαρακτήρας της ultra-premium βότκα CÎROC αναδεικνύεται τέλεια μέσα από τα hero serves της, που έντυσαν γευστικά την κάθε ξεχωριστή στιγμή του ταξιδιού.

Είμαστε σίγουροι πως το ταξίδι με την CÎROC θα σας εμπνεύσει να ζήσετε το δικό σας ξέγνοιαστο καλοκαίρι και να το γιορτάσετε όπως του αξίζει. Γι’ αυτό φέτος, αφήστε πίσω τις έγνοιες και just… #CirocYourSummer!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς:

https://streamable.com/j6d886
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA