Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις 300 λιμουζίνες που ζήτησε για να μετακινηθεί η πολυπληθής αποστολή που έφερε μαζί του ο πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, στις απαιτήσεις του περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων και... 600 δωμάτια ξενοδοχείου! Εν μέσω θέρους και φουλ τουριστικής κίνησης, με τα ξενοδοχεία της Αθήνας να παρουσιάζουν πληρότητα που αγγίζει το απόλυτο, η επίσκεψη του Μπιν Σαλμάν προκάλεσε πονοκεφάλους για να ικανοποιηθούν τα «θέλω» του.

Οπως έλεγαν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Αρης Πορτοσάλτε και η Χριστίνα Κοραή, μεταξύ άλλων, στο ξενοδοχείο που κατέλυσε, εκτός του ότι απέκλεισε όλο τον όροφο, είχε κλείσει την βασιλική σουίτα έναν μήνα πριν για λόγους ασφαλείας!

«Δεν είχαμε και φέραμε τις λιμουζίνες από γειτονικά κράτη. Τα φέρνει δικά του όλα, κλινοσκεπάσματα, πιάτα. Δεν εμπιστεύεται τίποτα και οδοντογλυφίδα θα έρθει από τον τόπο του» έλεγαν χθες χαρακτηριστικά για τον διάδοχο του θρόνου της υπερδύναμης της Μέσης Ανατολής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA