Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες από το Δάσος της Δαδιάς στον Εβρο που εξακολουθεί να καίγεται για έβδομη συνεχόμενη μέρα. Το παρατηρητήριο των σπάνιων άγριων πουλιών μετατράπηκε σε στάχτες με την οικολογική καταστροφή στο εθνικό πάρκο να προκαλεί λύπη. 

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στο Δάσος της Δαδιάς: Κάτοικοι αφήνουν σημειώματα στα τάπερ φαγητού για τους πυροσβέστες

Στο παρατηρητήριο φιλοξενήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι που παρακολούθησαν τα άγρια πουλιά να τρώνε στην ταΐστρα. Από το παρατηρητήριο απελευθερώνονταν αρπακτικά με τους ανθρώπους να παρακολουθούν με θαυμασμό. Δυστυχώς αυτό πλέον αποτελεί παρελθόν. Η ΑΝΙΜΑ δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου απελευθερωνόταν ένας βασιλαετός στη Δαδιά, πριν το παρατηρητήριο γίνει στάχτη.  

Σήμερα οι εικόνες από το παρατηρητήριο προκαλούν θλίψη: 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffiloi.pirosvestikis.Evrou%2Fposts%2Fpfbid0kNkXuzm4rv9h1FSZhxUnsSBWbaF9dGGYmwyPs5GGt38mucDVC2mD1RjxBPnru5Edl&show_text=true&width=500

Η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στο Δάσος της Δαδιάς:https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffiloi.pirosvestikis.Evrou%2Fvideos%2F587647496280326%2F&show_text=false&width=267&t=0

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA