Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρατείνεται η αγωνία για την Αγγελική - Ειρήνη Καπετανάκη καθώς δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Δευτέρας 25 Ιουλίου. Η 45χρονη έφυγε από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Αθήνα, το πρωί της 25ης Ιουλίου για να μεταβεί στην εργασία της, στην οδό Πατησίων και πήρε μαζί της μία μικρή σκούρα τσάντα, άνοιξε την πόρτα κι έφυγε και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Τσελίκας: Καθημερινό πλέον το πείραγμα από ταξιδιώτες - Ο Αλαφούζος και τα μεροκάματα

Ο πατέρας της μόλις αντιλήφθηκε πως η κόρη του καθυστερούσε να γυρίσει την αναζήτησε αλλά η έρευνα δεν απέδωσε καρπούς και ενεργοποιήθηκε το Silver Alert. Ο ίδιος ανησυχεί για το παιδί του γιατί η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και πιστεύει ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Η 45χρονη πριν ένα χρόνο είχε βάλει άθελά της φωτιά στην οικία της και κάηκε ολοσχερώς. Το περιστατικό της είχε στοιχίσει και έκτοτε ο πατέρας της είναι στο πλευρό της. 

Η 45χρονη Αγγελική - Ειρήνη Καπετανάκη έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατη. Για τον εντοπισμό της έχει εκδοθεί Silver Alert. Η Αγγελική - Ειρήνη Καπετανάκη την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο παντελόνι, σκουρόχρωμη κοντομάνικη μπλούζα και μαύρα στρωτά παπούτσια – μπαλαρίνες. Είχε μαζί της μια μικρή σκούρα τσάντα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 26/07/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA