Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες στιγμές περνάει ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης καθώς έπεσε θύμα ληστείας. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι το βράδυ της Τρίτης (26/7) άγνωστοι έκλεψαν την τσάντα του, μέσα από το αυτοκίνητο του σε πλαζ της Βούλας. Μάλιστα, ο ποινικολόγος προσφέρει χρηματική αμοιβή σε όποιον του την επιστρέψει πίσω, καθώς η συγκεκριμένα τσάντα έχει ιδιαίτερη αξία για τον ίδιο. Μάλιστα, είπε πως ακόμα και στους κλέφτες θα δώσει αμοιβή αν του επιστρέψουν την τσάντα. 

Διαβάστε ακόμη: Εξαλλος ο Γιάννης Μαρακάκης: Του άνοιξαν το αυτοκίνητο και τον έκλεψαν - Τι έγραψε στο Facebook

«Επειδή ζούμε σε μια όμορφη χώρα και όσοι είμαστε τυχεροί και μένουμε στα νότια προάστια είναι θλιβερό να υποφέρουμε από συμμορίες με μικροεγκληματίες και να μην υπάρχει ένα στρατηγικό σχέδιο για να απαλλαγούμε από αυτή την αρρώστια. Η τσάντα ήταν κρυμμένη. Στο αυτοκίνητο πολλοί περνάμε 6 ώρες την ημέρα», είπε ο κ. Μαρακάκης. Οι κλέφτες «δεν επιλέγουν και δεν ξεχωρίζουν. Χτυπούν αδιάκριτα. Συνέβησαν ακόμα δύο περιστατικά. Εχουμε ένα θλιβερό φαινόμενο σε μία φανταστική περιοχή. Είναι θλιβερό να αφήνουμε αφύλακτο αυτό το διαμάντι της Αττικής». 

«Μέσα είχαμε χρήματα που προορίζονταν για υποχρεώσεις των εταιρειών, ας τα κρατήσουν. Εμένα με ενδιαφέρει η τσάντα. Εχει για εμένα συναισθηματική αξία. Θέλω αυτό το αντικείμενο πίσω. Εχει προσωπική αξία για εμένα, ακόμα και οι κλέφτες αν θέλουν να με βρουν, ακόμα και σε αυτούς θα δώσω αμοιβή. Είχε μέσα αρκετά χρήματα και προσωπικά έγγραφα, δεν με ενδιαφέρουν αυτά αλλά η τσάντα», σημείωσε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA