Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασαν οι επιβάτες που βρέθηκαν σήμερα στο «Λευκό Βέλος», την πιο γρήγορη αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς το τρένο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Λάρισα - Αθήνα ακινητοποιήθηκε για ώρες. Η συγκεκριμένη αμαξοστοιχία, ο συρμός 60, που μπορεί να καλύψει σε 2,5 ώρες την απόσταση Λάρισα-Αθήνα, ξεκίνησε στις 17:20 από την Αθήνα αλλά «κόλλησε» στο ύψος του σταθμού της Δεκέλειας περί τις 18:00, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Οι επιβάτες του συρμού της Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ) αναγκάστηκαν να περιμένουν μέχρι να επιβιβαστούν σε άλλο τρένο για να μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους, χωρίς ωστόσο να λάβουν κάποια σχετική ενημέρωση, όπως κατήγγειλαν.

Αφού έμειναν στο τρένο, στις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής (χωρίς κλιματισμό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εξαιτίας της ακινησίας του τρένου), οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι θα παραληφθούν από τον συρμό 62 για να συνεχίσουν προς τον προορισμό τους και να τελειώσει η ταλαιπωρία τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr για το περιστατικό ευθύνονται πολλαπλές διακοπές ρεύματος και απώλειες στην ηλεκτροκίνηση των συρμών, που προέκυψαν εξαιτίας βραχυκυκλώματος. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, συνεργεία τεχνικών έσπευσαν στο σημείο για να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA