Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δουλεύω από το 1998 έως σήμερα ως λογίστρια. Έκανα πολύ μικρή οικογένεια και δεν είχα περάσει στις Πανελλήνιες» λέει εμφανώς συγκινημένη η Γενοβέφα Τορονίδου, μητέρα τριών παιδιών, που εισήχθη πρώτη στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με 18.330 μόρια.

«Κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχα δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις. Οι ανασφάλειες είναι ακόμα μεγαλύτερες, αλλά η οικογένειά μου ήταν εκεί και με στήριξε από την αρχή». Τώρα ανυπομονεί για την στιγμή που θα πάρει το πτυχίο της και θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. 

Πτώση όχι μόνο στις περιζήτητες σχολές αλλά και σε τμήματα δεύτερης ζήτησης σε όλα τα επιστημονικά πεδία, με απόκλιση ακόμα και περισσότερο από 2.000 μόρια σε κάποιες περιπτώσεις, με εξαίρεση κάποια οικονομικά τμήματα που σημειώνουν άνοδο ή δείχνουν σταθεροποιητικές τάσεις, καταγράφουν οι φετινές βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA