Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα απολογείται στον Εισαγγελέα μετά την προθεσμία που πήρε, ο 53χρονος αστυνομικός που συνελήφθη, την Παρασκευή 29 Ιουλίου από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός ανήλικης: «Εκανα ένα λαθάκι» είπε όταν συνελήφθη - Αμετανόητος ο αστυνομικός

Την ίδια ώρα, η κοινωνία της Λέσβου παρακολουθεί αποσβολωμένη τις αποκαλύψεις για τη δράση του αστυνομικού. Με ανακοίνωση της η ομάδα του Ατρόμητου στην οποία ήταν προπονητής ο κατηγορούμενος, καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές, τον έθεσε εκτός ομάδας και Διοικητικού Συμβουλίου και ξεκαθαρίζει ότι η παρενόχληση όχι μόνο δεν έχει θέση στον αθλητισμό αλλά και σε κανένα άλλο χώρο.

Μετά την προφυλάκισή του αναμένεται με εισαγγελική διάταξη, να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, οι φωτογραφίες και το όνομά του, προκειμένου να εμφανιστούν και τυχόν άλλα θύματα της εγκληματικής δράσης του, όπως ο βιασμός για τον οποίο ήδη κατηγορείται.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA